Suifan Kwang Tze (Micul Chinez) Chinese Brush

sufian-kwang-tze

Este relatia dumneavoastra afectata de ejacularea precoce?
Este un lucru bine cunoscut ca barbatii au tendinta sa atinga orgasmul mai repede decat femeile. Aceasta conduce adeseori la sentimente de dezamagire si chiar la conflicte in viata cuplului. In unele cazuri , barbatul va refuza orice intimitati si forme de comunicare facandu-si partenera sa se simta refuzata .

Toata lumea isi doreste imbunatatirea vietii sexuale!

Literatura recenta, cercetari stiintifice, si noi medicamente arata marele interes de care se bucura acest subiect starnind discutii despre cum ar putea fi imbunatatita viata sexuala.Una din cele mai mari probleme in relatiile sexuale o reprezinta momentul orgasmului, acesta fiind diferit la barbat de catre cel al femeii.Unii barbati au orgasm atat de repede incat partenerele lor raman nesatisfacute.

Aici intervine Suifan (Micul Chinez) Chinese Brush!
Suifan Kwang Tze (Micul Chinez) Chinese Brush Suifan Kwang Tze (Micul Chinez) Chinese Brush  Suifan Solutia Nr.1 in lume impotriva ejacularii precoce!

Despre Masturbatoare – Cum sa alegi un masturbator?

Suifan Chinese Brush este raspunsul discret al acestei probleme!

Cercetari recente arata ca ejacularea rapida si cea precoce afecteaza peste 30% din barbati.Ce cauzeaza ejacularea precoce?Stresul,un regim alimentar necontrolat si supraponderabilitatea pot cauza un raspuns prematur la excitare.Cand se intampla asta,este neplacut pentru ambii parteneri!Testele clinice arata ca Suifan Kwang Tze actioneaza rapid,sigur si eficient.

Acum,cu Suifan Chinese Brush puteti depasi toate aceste probleme,prelungind durata actului sexual,imbunatatindu-va relatia,scapand de sentimentele de frustrare si stres asociate cu ejacularea precoce!

Ejacularea precoce

ejaculare-precoce

Ejacularea precoce, desi o problema foarte des intalnita este o discutie tabuu care naste timiditati si temeri de abordare a problemei.

De fapt nu este vorba de un simplu caz izolat, ci d eo problema cvasi-generala ce afecteaza un numar foarte mare de barbati, majoritatea cu varsta peste 35 de ani dar se intensifica dupa 40, 45

Conform studiilor, barbatul are o sensibilitate si simte nevoia sa ejaculeze mai devreme de 3 minute de la inceputul actului sexual. Vorbim aici de o uriasa discrepanta intre modul de abordare masculin si cel femini.

Daca barbatul ejeculeaza in primele 3 minute de la inceputul unui act nu va putea vreodata sa spere ca va reusi sa satisfaca femeia care are un prag de excitatie ce culmineaza cu un orgasm mult mai mare, de pana la 7-10 minute. Asta poate cauza probleme in cuplu si frustrari la nivelul vietii sexuale.

Ce este de retinut este ca ejacularea precoce nu are nici o legatura cu fertilitatea. Barbatul care are probleme de ejaculare rapida este fertil si poate face copii dar nu poate sa satisfaca femeia.

Care sunt motivele pentru care apare problema ejacularii precoce?

Ejacularea precoce inseamna lipsa de rezistenta la actul sexual care se manifesta fie din cauza unei hipersensibilitati fie a lipsei de antrenament si la care se poate intervenii cu diverse medicamente pentru ejaculare precoce.

Ejacularea precoce poate fi si o chestiune de ordin psihic si atunci cand recidiveaza ajunge sa fie ca un reflex greu de controlat si de stopat. Barbatul care nu duce la bun sfarsit actul sexual din acest motiv nu poate avea nici un control asupra organismului sau.

De asemenea, pentru ejaculare precoce te poti antrena cu un masturbator.

Motivele pot fi multiple dar in general sunt de ordin fizic. ejacularea precoce poate fi determinata de frica de esec, temeri interioare care razbesc legate de performantele sexuale, marimea penisului etc, Relatia defectuasa cu partenera poate fi si ea o cauza a ejacularii precoce.Important este sa ai o discutie deschisa cu partenera si sa conlucrati pentru a gasi solutia optima.

O incercare de a-ti amana ejacularea este autocontrolul in momentul masturbarii. Ianinte cu putin de punctul culminant te opresti, te controlezi, reiei, iar te opresti. Solutia ejacularii precoce trebuie gasita de tine si de partenera de viata, pentru ca a avea asftel de problema nu inseamna ca esti mai putin barbat ci ca, stresul cotidian s-a propagat acolo unde iti doreai mai putin.

 

Mai potent cu Mr. Erection drops. Picaturi erectie

picaturi-erectie

Mr. Erection drops sunt picaturi pentru erectie. Formula naturala concentrata. Reface potenta rapid. Esti mai potent si mai viril.

Mai potent! Erection drops picaturi erectie. Picaturi erectie Mr. Erection drops. Sunt un lichid concentrat. Ingredientii activi sunt asimilati rapid de organism. Mai potent in mod natural.

Mr erection drops este un tratament pentru potenta. Trateaza rapid disfunctii sexuale. Ca erectii slabe si ejaculare precoce. Mai potent cu Erection drops. Picaturi erectie 100% naturale. Formula concentrata. Reface o erectie tare. Care dureaza mai mult.

Contine doar ingrediente de calitate. Studiate si testate ani de zile. De echipe de doctori si nutritionisti. Barbatii confirma eficienta Erection drops. Tratament erectie cu rezultate excelente.

Erection drops te face mai potent. Contine extracte naturale concentrate. Ce fac o erectie tare. Tribulus terestris. Crataegus monogyna. Mentha. Onopordum acanthium. Aloe vera. Ginkgo biloba. Clic pe denumirea plantei pentru detalii.

Erection drops este un tratament pentru erectie. Produs cu tehnologii moderne. Erectie tare in mod natural.

Mai potent natural! Peste 90% dintre barbati confirma. Eficienta Erection drops picaturi erectie. Trateaza rapid o erectie slaba si ejacularea precoce.

Cu Erection drops esti mai potent. Plin de energie. Si mai apreciat de partenera Erection drops reface erectia rapid. Tratamentul se face 1-3 luni. Se iau 10-15 picaturi de doua ori pe zi. Dimineata si seara. Intr-un pahar de apa.

Erection drops stimuleaza erectia. In zilele cand ai contact sexual. Ia doza zilnica o data. Cu 30 minute inaintea primului act sexual. Un flacon Mr. Erection drops contine 20ml. Suficient pentru aprox 2 saptamani. Tratament erectie natural, made in UE.

Erectie tare! Erection gel pentru potenta

Gelul Mr. Erection este folosit cu succes de barbatii care au o erectie buna, dar vor mai mult. Cat si suplimentar, in tratamentul pentru potenta cu pastile Sexavit.

Erection este un gel pentru potenta. Cu formula naturala concentrata. Foarte eficienta. Ai erectie mai tare. Care dureaza mai mult.

Erection gel este un produs pentru potenta. Rezolva rapid disfunctii sexuale. Ca erectii slabe si ejaculare precoce.

Gelul pentru potenta Mr. Erection are avantajul ca absorbtia ingredientilor activi se face direct in penis. Actioneaza rapid, imediat dupa aplicare. Ai o erectie mai tare.

Erectie tare cu Mr. Erection. Gel pentru potenta 100% natural. Formula concentrata. Reface o erectie tare.

Contine doar ingrediente de calitate. Studiate si testate ani de zile. De echipe de doctori si nutritionisti. Barbatii confirma eficienta Mr. Erection. Gel pentru potenta cu rezultate excelente.

Mr. Erection gel pentru potenta. Contine extracte naturale concentrate. Ce fac o erectie tare. Crataegus monogyna. Mentha. Onopordum acanthium. Aloe vera. Ginkgo biloba. Tribulus terrestris. Clic pe denumirea plantei pentru detalii.

 

Mr. Erection este un gel pentru potenta. Produs cu tehnologii moderne. Erectie mai tare. Fara ejaculare precoce. In mod natural.

Erectie tare natural! Peste 90% dintre barbati confirma. Eficienta Mr. Erection gel pentru potenta. Te ajuta sa ai o erectie mai tare. Care dureaza mai mult.

Gel pentru potenta cu efect rapid. Ai o erectie mai mare. Spre satisfactia partenerei!

 

Se aplica o cantitate mica pe penis. Cat elibereaza aplicatorul la o apasare. Se maseaza penisul, o data pe zi. Sau cu 15-30 minute inainte de actul sexual. Gelul pentru potenta este discret. Deoarece se absoarbe rapid. Fara sa lase urme de penis.

Formula concentrata actioneaza rapid. Completeaza perfect tratamente pentru potenta. Ca pastile sau picaturi pentru erectie. Care se administreaza oral.

erectieUn flacon de gel pentru potenta Mr. Erection contine 50ml. Este suficient pentru aproximativ 30 de aplicari. Gel natural erectie, made in UE.

Si barbatii refuza sexul

barbat-refuza-sex

Ai citit de 2 ori titlul articolului si tot nu ti-a venit sa crezi ce-ti vad ochii? Da, indiferent cat de umita esti si cat de greu iti vine sa crezi, chiar si barbatii refuza sa faca sex.

Asa cum am mai spus si in alte articole, barbatii nu sunt masini de facut sex asa cum noi femeile, foarte gresit de altfel, ii consideram. Se pare ca si eu, la fel ca si noi, folosesc scuze si tertipuri pentru a scapa de sex.

Ma doare capul! Era culmea sa se scuze si el ca e „intr-una din zilele acelea”, asa cum facem noi, dar iata ca a gasit o scuza echivalenta. Chiar daca primul impuls e sa te gandesti ca are pe altcineva si ca sigur in prezenta ei nu il doare capul, mai bine ia-ti un minut de gandire si analizeaza bine ziua pe care a avut-o la birou de dimineata pana seara?

A avut o sedinta istovitoare? Seful lui este stresant?

Are colegi care sunt in concediul si el are implicit mai multe responsabilitati? Toate acestea pot duce la epuizarea lui fizica si implicit la durerile de cap. O data ce ai ajuns la aceasta concluzie rationala, propune mai degraba o activitate relaxanta, cum ar fi sa va uitati impreuna la un film si lasa sexul pentru o zi fara cefalee.

Sunt epuziat! Nu, nu l-a epuizat o alta femeie, ci se poate sa treaca printr-o perioada foarte grea si solicitanta si sa nu aiba efectiv timpul necesar sa se regrupeze si sa isi revina. Ca sa te convingi, urmareste-l si in alte activitati zilnice si daca e vorba de o problema mai grava si o epuizare cronica asociata cu stari de rau, e bine sa mergeti impreuna la doctor.
Daca insa este prea epuizat pentru a face dragoste cu tine dar foarte fresh si gata oricand sa iasa cu prietenii, inseamna ca e ceva mai mult la mijloc. Ma omoara serviciul! Desi se spune ca munca nu a omorat pe nimeni – totusi poate nu e cazul sa fie la prima victima, nu? Asa ca incerca sa il intelegi. Pentru un barbat foarte responsabil si implicat in cariera sa, faptul ca a avut o sedinta foarte importanta il poate obosi atat de tare incat sa nu mai aiba puterea fizica de a face sex.

De altfel, majoritatea barbatilor refuza sa faca sex inaintea unei zile importante sau foarte grele. Nu te panica crezand ca viata voastra de cuplu a trecut pe planul doi si serviciul sau alte activitati sunt mai importante, ci astepta sa treaca ziua cea grea si incerca-ti norocul in urmatoarea

. Daca raspunsul este acelasi, e momentul sa iti tragi un semnal de alarma. Alaturi de toate acestea, stresul si diverse ganduri si preocupari il pot indeparta de tine, la fel de bine cum poate fi vorba si de rutina si obinuinta instaurate in cuplu. Nu dispera insa, ci gandeste-te constant la noi metode prin care il poti atrage, pentru a resuscita viata voastra in doi.

Iata care sunt 6 dintre sfaturile pe care sa nu le transmiti copilului tau pentru a deveni un antreprenor de succes

copil-antreprenor

1. Fii ca toti ceilalti pentru a te integra

Alexis Maybank, fondator si director Gilt Groupe a fost sfatuita sa se imbrace si sa se comporte ca cei din jurul ei pentru a se putea integra si pentru a avea succes. Acest lucru era cauzat de faptul ca era femeie, iar restul oamenilor de afaceri cu care lucra in momentul respectiv erau barbati, prin urmare ar fi trebuit sa faca anumite lucruri precise pentru a putea fi integrata si luata in serior. Aceasta a ignorat acest sfat si a ramas autentica, lucru care i-a si adus succesul in lumea afacerilor.

2. Asculta ceea ce spune minoritatea clientilor tai

Louis von Ahn, fondatorul Duolingo a explicat ca a primit acest sfat de la cei din jur pe care nu l-ar recomanda mai departe. A specificat ca nu doreste sa il catalogheze ca fiind un sfat rau in general, insa pentru el categoric nu a functionat. Atunci cand construiesti un produs , sfatul obisnuit este sa asculti parerile clientilor si sa fii atent la nevoile acestora. In acest caz, trebuie sa fii atent ca metodele de comunicare cu clientii pe care le-ai ales sa fie si cele care iti arata parerile majoritatii, nu doar a celor care sunt mai vocali si care reprezinta, de altfel, si o minoritate.

3. Sa nu iti fie frica de nimic

Julia Hartz, fondator Eventbrite a fost sfatuita sa nu aiba frica de nimic. Aceasta a spus ca este unul dintre cele mai proaste sfaturi pe care le-a primit deoarece este in natura umana sa simti frica si mai mult de atat, aceasta ne ajuta sa supravietuim. Este important sa stii sa faci diferenta intre fricile care sunt irationale si care te trag inapoi si intre fricile care sunt sanatoase si care te mentin in siguranta.

4. Fa ceea ce stii sigur ca functioneaza

Heidi Zak, fondatoare ThirdLove, a fost sfatuita sa nu incerce nimic nou si sa continue doar cu acele lucruri despre care stia sigur ca functioneaza. Acesta a spus ca este cel mai prost sfat pe care l-a primit vreodata de la cineva si ca niciodata nu a regretat un lucru pe care l-a facut, indiferent daca era nou sau nu. Cele mai mari regrete pe care aceasta a spus ca le-a avut au fost cele referitoare la oportunitati pe care le-a ratat nefacand anumite lucruri.

5. Nu conteaza cat esti de pregatit

Oliver Kharraz, fondator Zocdoc, a fost sfatuit de multi investitori cand si-a lansat afacerea sa inceapa direct la nivel national. Acesta, in schimb, a lansat afacerea doar in Manhattan si a ramas asa timp de 3 ani.

Acesta a spus ca pentru el e fost foarte important sa vada si sa inteleaga cum functioneaza afacerea lui inca de la primul pas si de abia pe masura ce se adapteaza si capata experienta este in regula sa treaca la nivele superioare.

6. Nu iti asuma riscuri

Daniella Yacobovsky, fondator Bauble Bar, a considerat ca sfaturile pot fi mereu de ajutor in anumite contexte si ca ceea ce conteaza este sa fii suficient de inteligent incat sa stii cum sa aplici acel sfat in functie de situatiile in care tu te afli.

Un exemplu foarte clar in viata ei a fost atunci cand si-a dat demisia si si-a asumat riscul de a incepe o afacere impreuna cu o prietena facand abstractie de toate persoanele care ii spuneau ca este mult prea riscant ceea ce face.

Ceea ce este important sa ii transmiti copilului tau este sa faca abstractie de ceea ce spun si cred cei din jurul sau si sa isi aduca aminte intotdeauna ca el va simti cel mai bine ce este cel mai bine pentru el si ce anume i se potriveste. Sfaturile sunt bune, insa decizia de a le aplica sau nu va ramane mereu la el.

Comportamentul agresiv al pisicilor

pisici-agresive

La început puiul de pisică este un ghem de puf tare drăgălaş. Chiar dacă mai zgârie sau muşcă, gheruţele, respectiv dinţişorii nu sunt suficienţi de puternici pentru a ne crea vreo problemă. Şi oricum puiul este atât de drăgălaş că suntem dispuşi să-i tolerăm şi mici greşeli.

Însă pisicuţa va creşte, la fel şi ghearele şi dinţii, iar noi ne vom găsi într-o situaţie dificilă şi neplăcută. Mângâiem animalul, pare fericit, însă deodată se repede asupra noastră şi ne zgârie sau ne muşcă. Trebuie să luăm imediat măsuri, căci cu cât vom întârzia, cu atât pisoiul va fi mai greu de diciplinat.

Pisica este un animal de pradă, aşa că va da dovadă de instincte de vânător, uneori chiar asupra noastră. Agresiunea pisicii se manifestă în mai multe feluri, având în general drept cauză sentimentul de frică, anxietate simţit de felină.

Mai sunt şi alte cauze ce provoacă un comportament agresiv din partea felinei. Spre exemplu atunci când pisica este deranjată din somn sau forţată să aibă contact cu oamenii, sau discomfortul provocat de aglomeraţie şi zgomot, precum şi o suferinţă fizică. Pisicile ce nu au fost obişnuite de mici cu prezenţa oamenilor sau a altor animale sunt deasemenea suspicioase şi agresive.

Atunci când observăm că pisica îşi agită coada, are urechile plecate, ochii dilataţi şi spatele arcuit, trebuie să ştim că acestea sunt semnale clare de atac şi ar fi bine să păstrăm distanţa.

Cum putem opri agresiunea pisicii? Trebuie să reţinem câteva sfaturi simple! În primul rând niciodată nu trebuie să răspundem printr-un comportament agresiv, pentru că acest lucru doar va întărâta pisica. Mare atenţie să nu încurajăm involuntar un comportament agresiv, permiţând pisicii să muşte sau să zgârie, uneori chiar răsplătind-o cu mâncare şi atenţie. Deci este important să avem o atitudine fermă, pentru ca felina să înţeleagă că face ceva rău.

Trebuie să evităm orice situaţie ce poate duce la muşcături şi zgârieturi. Spre exemplu pisica obişnuieşte să zgârie când este mângâiată sau când vă jucaţi cu ea. Urmăriţi cu atenţie semnalele transmise de corpul ei, şi când vedeţi că devine agitată întrerupeţi joaca, până să apuce să vă muşte.

Identificaţi care este limita pisicii, până unde acceptă atingerea dumneavoastră. Dacă ve-ţi elimina situaţiile ce favorizează agresiunea, pisica se va dezobişnui să mai apeleze la ea. Cu timpul puteţi mări timpul de joacă, dând pisicii şansa să se obişnuiască tot mai mult cu dumneavoastră şi să nu vă mai zgârie.

Vă reamintesc că pisica are instincte de prădător, astfel dumneavoastră trebuie să îi asiguraţi oportunitatea de a le exersa. Aceasta implică să vă jucaţi cu ea, folosind tot felul de jucării interesante (se găsesc în petshop-uri). Ideea este că trebuie să stimulaţi atenţia pisicii şi să-i daţi şansa să-şi consume energia excesivă. Astfel va deveni mai blândă.

Nu uitaţi importanţa socializării, este bine ca pisica să fie obişnuită cu oameni şi animale încă de mică. Este spre binele ei, căci după aceea va fi mai greu. Deasemenea ar fi bine ca pisicuţa să fie disciplinată şi educată tot de la o vârstă fragedă. La bătrâneţe obiceiurile proaste dispar mai greu.

Cei mai buni câini de pază

Câinii sunt nişte paznici excelenţi, nişte alarme foarte eficiente, ce avertizează cu privire la orice lucru dubios. Patrupezii au un instinct protectiv foarte puternic faţă de stăpânii lor, doar nu degeaba sunt numiţi cei mai buni prieteni ai omului.

Cam toţi câinii latră la necunoscuţi şi au tendinţa de a-şi proteja stăpânii, însă anumite rase fac lucrul acesta într-un mod foarte eficient. Fie datorită faptului că sunt solizi şi intimidează intrusul, sau datorită atenţiei şi inteligenţei, există anumiţi câini pe care chiar vă puteţi baza. Astfel de câini sunt folositori pentru cei

ce locuiesc la curte, dar şi pentru cei ce stau la bloc. În continuare vă voi recomanda câteva rase de câini ideale pentru pază, atât rase de câini mari cât şi mici.

 

1. Rottweilerul

Are abilităţi înnăscute pentru a fi un câine de pază, fiind deseori folosit de poliţie sau armată. Puternic, inteligent, curajos şi atent, gata oricând să coopereze, iată atributele ce îl recomandă. Rottweilerii sunt câini iubitori şi loiali, ce vor fi gata să-şi apere stăpânii. Totdeauna în stare de alertă, aceşti patrupezi sunt ostili faţă de persoanele străine, cu care nu au şansa să se obişnuiască. Ei nu vor permite niciunui necunoscut să se apropie de casa stăpânului.

2. Ciobănescul german

Este câinele folosit cel mai des de forţele de ordine, datorită inteligenţei şi curajului său. Nu este însă doar un câine de poliţie, ci este deosebit de popular şi în rândul oamenilor obişnuiţi. Cei ce aleg un ciobănesc german aleg un câine iubitor, loial, puternic şi isteţ, ce va fi un foarte bun câine de pază. Are capacitatea de a răspunde foarte bine la dresaj.

Este un câine potrivit pentru o familie, gata oricând să apere şi să atenţioneze. Trecem acum la prezentarea unor rase mai mici. Deşi nu posedă puterea ori aspectul intimidant al raselor prezentate mai sus, compensează prin multă inteligenţă şi atenţie, fiind astfel un ajutor de nădejde pentru stăpânii lor.

3. Scottish Terrierul

Este un câine destul de micuţ însă puternic, rapid şi atent. Loialitatea, tenacitatea şi curajul său îl fac un foarte bun câine de pază. Are un lătrat puternic, cu ajutorul căruia vă va avertiza de fiecare dată când sesizează un pericol. Datorită inteligenţei sale, el nu va lătra la nesfârşit ci numai atunci când trebuie. Pe lângă toate acestea Scottish Terrierul este şi un bun animal de companie, fiind jucăuş şi iubitor.

4. Schnauzerul pitic

Este un căţel care pe cât este de mic pe atât este de determinat să-şi protejeze stăpânul, aşa că va da alarma ori de câte ori va remarca ceva suspect. Dotat cu un lătrat puternic, el îl va folosi ori cu spor pentru avertizarea celor din jur. Nimic nu scapă atenţiei sale. Este un animal de companie deosebit de plăcut, energic şi jucăuş, ce îşi iubeşte stăpânii, în special copiii.

5. West Highland White Terrier sau “Westie” mai pe scurt,

Este un căţel mic, însă curajos, îndrăzneţ şi cu o personalitate puternică. Aceste atribute îl recomandă drept un bun câine de pază în ciuda faptului că este micuţ. Este însufleţit de o dorinţă puternică de a-şi apăra stăpânul şi va lătra plin de zel atunci când va sesiza vreun pericol. Acest patruped inteligent poate fi dresat cu success. Este un căţel jucăuş, ce adoră compania umană şi se înţelege bine cu cei din jurul său.

6. Chihuahua

Poate că pare greu de crezut însă aceast căţel poate fi şi el trecut în randul câinilor de pază, evident nu pentru a speria hoţii, ci pentru a da alarma. Chihuahua este un căţel ce confirmă proverbul celebru ce spune că “esenţele tari se ţin în sticle mici”. La fel şi el, pe cât este de mic pe atât este de inteligent şi energic. Are un lătrat foarte puternic, şi răspunde intens dacă este provocat.

Poate detecta foarte bine un intrus, şi-şi va folosi lătratul puternic pentru a avertiza. Este un bun câine de pază, mai ales pentru cei ce stau într-un apartement. Este un animal loial şi iubitor, ce apreciază mult compania umană.

Moduri de a face achiziții ieftine pe internet

achiziții-ieftine-pe-internet

Cumpărătorii din România vizitează magazinele online de 3-4 ori pe săptămână şi 77% dintre aceaştia fac cumpărături de cel puţin două ori într-un an de la acelaşi magazin, potrivit unei analize realizate de GPeC şi iSense Solutions.

Atunci când aleg un magazin online, românii sunt atenţi la preţul serviciilor sau al produselor şi aleg să facă cumpărături online pentru a economisi timp.

Dacă doriți să faceți cumpărături ieftine pe internet, trebuie să învățați să căutați ofertele. Vă oferim câteva sugestii pentru cumpărături ieftine.

Folosiți comparatoarele de prețuri

Sunt foarte ușor de folosit, cu doar câteva clickuri obțineți o comparație între prețurile oferite de diverse magazine pentru produsul ales. Prețurile pot varia cu câțiva lei sau câteva zeci de lei, așa că pentru bugetul dumneavoastră este recomandabil să faceți această comparație.

În plus, puteți compara caracteristicile produselor, să vedeți păreri ale utilizatorilor de produse, să alegeți magazinul online dorit și chiar să faceți achiziția.

Noutăți pe Facebook

Uneori, magazinele online vă informează despre promoții pe pagina lor de Facebook, astfel că, dacă vreți să aflați printre primii despre cele mai noi oferte ale brandurilor dumneavoastră preferate, urmăriți-le paginile lor de Facebook.

Sunt, de asemenea, pagini ale aplicațiilor care prezintă doar discounturi și promoții de la cele mai importante magazine din țară. Și de aici puteți afla care sunt cele mai noi oferte.

Reduceri pentru abonarea la newsletter

Multe magazine vă vor oferi reduceri sau cupoane pentru prima achiziție dacă vă abonați la newsletter. Fiind abonați la newsletter veți fi informați despre cele mai noi produse, reduceri, deschideri de magazine etc.

Reduceri pentru descărcarea aplicațiilor

Multe magazine online au dezvoltat aplicații mobile, astfel încât achiziția să fie cât mai ușoară. Iar pentru descărcarea aplicațiilor sau comenzi din aplicații, majoritatea magazinelor oferă vouchere sau reduceri. Folosind o aplicație, vă faceți cumpărăturile mult mai ușor.

Cumpărăturile online sunt mult mai rapide și mult mai comode pentru dumneavoastră, însă aveți grijă să fie și mai ieftine decât în magazinele fizice.

Merita sa pastrati bani in casa?

Merita-sa-pastrati-bani-in-casa

Ideea de a avea “bani la saltea” atrage multe persoane. Banii cash sunt mereu utili si pot rezolva o multime de probleme sau va ajuta sa profitati de o oportunitate.

Totusi exista si un dezavantaj al acestei practici. Banii cash nu pot fi urmariti, odata ce dispar dispar pentru totdeauna. Asa ca exista si riscuri atunci cand tineti bani in casa. Riscul cel mai mare este de a pierde banii in loc de a-i investi sau de a va folosi de ei. Avantajul este ca puteti profita de oportunitati care apar neasteptat.

Ideal este ca banii pe care ii tineti in casa sa fie un factor de relaxare nu de stres, iar daca suma pe care o pastrati mai rau va da batai de cap, mai bine renuntati. Ce suma ar fi rezonabil sa aveti in casa? Depinde de fiecare persoana in parte si de ce nevoi doriti sa acoperiti cu aceasta suma sau pentru ce oportunitati va ganditi ca ati putea sa o folositi.

Ati stabilit ce suma de bani v-ar avantaja sa pastrati in casa acum ganditi-va unde sa o ascundeti. In primul rand evitati toate locurile sugerate pe internet. Daca va intra un hot in casa, cu siguranta va sti despre acele locuri.

Nu va ascundeti banii sub saltea sau in sertarul cu sosete. In schimb, alegeti un loc in casa pe care sa il tineti minte dar care sa nu fie imediat vizibil. Un loc obisnuit este, de obicei, mai bun decat un loc super-creativ.

Ar trebui sa ingropati banii? Daca locuiti la curte aveti aceasta posibilitate. Riscul de a fi jefuiti este mult mai mic, insa puteti sa uitati locul exact. In plus, exista riscuri ca, din cauza frigului sau a apei din sol sa se deterioreze recipientele si astfel economiile sa va fie distruse. Tineti cont ca nici nu aveti acces asa de rapid la ei fara a fi vazuti.

Bancnote mici sau mari? Cu siguranta aveti mai mereu in portofel bancnote mici, asa ca nu e nevoie ca pentru fondul de urgente sa le folositi. In plus, cu cat aveti bancnote mai mici cu atat mai mult loc vor ocupa iar cu cat ocupa mai mult loc cu atat vor fi mai vizibili.

De preferinta, pastrati bancnote mari – asa veti renunta mai repede, in cazul in care veti dori sa folositi parte din suma pentru diverse alte lucruri decat scopul initial.

Este o solutie buna sa tineti toti banii cash? Unele persoane nu au incredere in banci si prefera sa isi tina toti banii in casa. Insa riscul ca o banca sa ramana total fara bani si sa nu mai aveti acces la economiile dumneavoastra este mult mai mic, aproape imposibil, fata de riscurile la care va expuneti voi avand toti banii in locuinta.

O suma de bani pe care sa o aveti in locuinta pentru urgente sau diverse ocazii va este utila. Vine insa cu avantaje si dezavantaje. Gasiti cele mai bune modalitati pentru a va maximiza avantajele si minimiza dezavantajele.

Mentalitatea în Lupta cu Datoria. 4 Atitudini Câștigătoare

Mentalitatea-în-lupta-cu-datoria

Când te concentrezi pe datorii, ai parte de datorii. Când te concentrezi pe prosperitate, ai parte de bani. Pentru asta ai nevoie în momentul acesta de un plan care să te aducă pe zero şi să te poţi concentra pe prosperitate.

Asta înseamnă să-ţi faci planul cu absolut toate datoriile pe care le ai, să le achiţi ca să fii pe zero cu toată lumea şi să poţi să te bucuri de libertate şi de ceea ce poţi tu să devii în continuare.

Astfel propune cunoscutul scriitor și consultant în domeniul economic Daniel Zărnescu să abordăm una dintre cele mai grele situații ce vine odată cu datoriile și imposibilitatea plății acestora.

Știm că datoriile nu vin doar ca o corvoadă asupra bugetului lunar, iar datornicul se luptă cu rușinea față de ceilalți și față de el însuși, cu teama de a fi judecat, cu depresia și frustrări.

Cu toate acestea, schimbarea este în noi, iar atitudinile câștigătoare se pot educa și învăța chiar și atunci când speranța pare că nu mai are putere. Noi vă propunem 4 atitudini câștigătoare, ce vă vor ghida de-a lungul perioadelor grele:

  1. Să fim onești față de noi înșine – De cele mai multe ori alegem să ne acordăm circumstanțe atenuante și să fim mai blânzi când vine vorba de propria persoană și de acțiunile noastre decât atunci când este vorba de cei din jurul nostru. Când ne simțim copleșiți de datorii, a ne plânge de milă nu este o soluție. Acțiunea este cea care ne va motiva să ieșim din stare și să ne dăm singuri o mână de ajutor. De la lectura unei cărți de educație financiară ce ne poate explica felul în care trebuie să ne analizăm bugetul lunar, la a face efectiv un plan de bătaie sau a da un telefon unei persoane dragi cerând un sfat, toate acestea sunt un prim pas pentru a ne ridica moralul și a ne repoziționa corect față de situația în care ne aflăm.
  2. Să ne asumăm în totalitate situația – O poziționare de tipul “victimă” nu este deloc recomandată în lupta cu datoriile. Atunci când vina pare a fi a altora și nu a noastră, o mică trecere în revistă a felului în care am folosit banii ce au devenit greu de rambursat este un exercițiu util. Fie că e vorba de o vacanță lungă, mobilier nou sau plata studiilor pentru cei mici, banii au contribuit la o stare de bine, iar acum, firesc, trebuie să îi returnăm. Această asumare oferă o atitudine onestă și o poziționare corectă, iar odată ce returnarea devine un fapt firesc, mentalitatea se va alinia și ea.
  3. Să cerem ajutorul – Atunci când știm că nu ducem o luptă singuri, ci că întrega familie ne este alături, suntem mult mai motivați să rezolvăm problemele. Sentimentul de a fi iubit și apreciat chiar și în această situație neplăcută ne va ajuta să ieșim din starea de panică și să ne concentrăm pe soluționarea acestei situații.
  4. Să trăim în prezent – Una dintre cele mai ușoare scuze ale datornicilor este aceea că a rambursa, a face rost de bani, a găsi o soluție, toate acestea sunt prea grele pentru a putea fi realizate, în timp ce a ignora situația este mai ușor. Nimic mai fals. Atunci când simțim că suntem depășiți de ceea ce ni se întâmplă nu trebuie să fugim. Alături de cei dragi putem face cele mai bune alegeri: un job part-time care să ne aducă un venit suplimentar, o listă de cumpărături mai mică, cheltuieli mai bine analizate, iată câteva soluții extrem de simple pentru ca datoriile să poată fi achitate.

Se spune că dacă pleci la luptă cu o mentalitate de învingător, lupta este pe jumătate câștigată, însă, de cele mai multe ori datoriile sunt copleșitoare, iar a le achita devine o povară financiară, dar și mentală.

De cele mai multe ori datornicii sunt guvernați de frustrări și de griji și sunt predispuși la un comportament nepotrivit și nu orientat către soluții.

Trebuie să ne reamintim întotdeauna că a fugi de o situație neplăcută nu înseamnă a o rezolva și că atunci când nu mai știm cum să gestionăm situațiile negative, cei 4 pași de mai sus ne pot ajuta.

Navigation