Jetix și Disney

Viitorul a devenit mai promițător cu toate că noi încă ducem dorul unor anumite activități ale copilăriei cum ar fi vizionatul desenelor animate. Generația noastră a prins vremuri bune, uitându-se la diversele animații si seriale difuzate pe Jetix, un program lansat în anul 2004 dar din păcate închis în 2010 și înlocuit de Disney Channel.

Copii din ziua de azi au ajuns să zică, că nici nu vor să auda de alte desene decât cele care există la televizor acum, spunându-ne că nu le plac deloc cele la care ne uitam noi și că sunt fără sens.

Jignitor într-adevăr, dar adevărat dintr-o anumită perspectiva. Televiziunea a ajuns să spele creierele copiilor, ajungand la punctual culminant. Rating-ul. Ei au nevoie de astefel de audiențe masive pentru a-și câștiga un ban, așa că au ajuns să schimbe total aceste desene, unele devenind atât de rele încât nu au absolut nici un fel de content serios, ba chiar indrumând copilul la a face mai mult rău decât bine, desigur existând si excepții.

Cu fiecare pas făcut în industria televiziunii apar din ce in ce mai multe seriale, care au in prim plan subiectul iubirii, un lucru total anormal, ce poate schimba mentalitatea unui copil într-una puțin cam matura. Dar până la urmă unde este comedia, sau dramele familiale, ca exemplu, ce s-a intamplat cu “viața cu louie “ sau “Ce-i cu Andy?” aceste animații de familie cu un comic pătrunzător și vag ?

Dar orice am face toate acestea rămân în evoluție continuă, și oricum ar fii nu putem oprii schimbările ce vor apărea, fie ele bune sau proaste, în schimb putem să selectăm binele și răul în așa fel încât să ne ajutăm pe noi înșine .