Profesorii de groază

Cred că fiecare am avut în timpul liceului unul sau mai mulți profesori pe care nu îi suportam absolut de nici o culoare. Știi tu… Genul ăla de professor care reușește să te calce pe bătături de fiecare data și care îți mai lasă și senzația că îi și place. Trebuie să îi aducem în discuție și pe profesorii care sunt proști, și când spun proști mă refer la proști in adevăratul sens al cuântului adică sunt bătuți in cap cu bâta iar dacă te mai pune și cel cu coarne să ii contrazici sau să te iei in gură cu ei ai pus-o de-a binelea.

Și eu ca și voi am avut parte de astfel de profesori in liceu, totuși să nu generalizăm lucrurile erau oarecum echilibrate, erau 2 profi pe care nu i-am suportat niciodată însă compensau profii care erau de nota 10 cu steluță fără steluță cu steluță, eh ați prins voi ideea.

Cei 2 profi pe care nu am putut să ii support absolut niciodată au fost profa de matematică și informatică. Nu puteam să le sufăr pe ființele astea două.
Să incepem cu profa de mate, cel mai mult am urât la ea faptul că se grăbea incredibil de mult gen să termine cât mai repede ceea ce avea de predate nu mai conta dacă tu ai înțeles sau nu. Avea prostul obicei ca la clasă să facă exerciții ușoare iar acasă ca ”temă” să îți dea ceva ce i-ar fi ridicat și lui Einstein pulsul.

Credeați ca profa de mate era nasoală? Wrong! Profa de info a fost și mai și, cred ca în viața mea nu am văzut persoană mai sictirită ca asta, odată a venit cu nervi la oră pentru că nu își terminase ciorba…