Spitalele din Romania

La noi in România totul e anapoda inclusiv sistemul sanitar care lasă foarte mult de dorit. Cum spitalele sunt super aglomerate de fiecare dată când trebuie să te internezi sau ai vreo urgență medicală ești nevoit să aștepti la niște cozi interminabile. Și odată ce te primește un doctor mai ai mult de îndurat.

Un prieten a avut foarte mult de umblat pentru că medicii carora dacă nu le bagi ceva în buzunar nu știu să se uite frumos la tine nu au știut să ii puna un diagnostic și l-au plimbat foarte mult de la o sectie la alta a spitalului. Într-un final i-au găsit ce avea așa că a trebuit să se interneze pentru vreo 2 saptamani. După ce a avut de îndurat mancarea oribila si felul in care a fost tratat a fost externat intr-un final. Slăbise 10 kilograme pur și simplu nu mai aveam cuvinte la vremea aia era ingrozitor…

Trebuie să facem ceva tot sistemul nostru este cuprins de un cancer care e aflat intr-o stare mai mult decat avansata de la sistemul medical pana la salarii si pensii. Statul ne ignoră și ne trateaza ca pe niste simplii producători desconsiderându-ne. Tot acest rău trebuie rupt de la rădăcină.

Nu pot suporta spitalele particulare, un om de rând sau unul cu o situație financiară precară nu va putea beneficia niciodată de astfel de servicii medicale și nu este corect ar trebui sa aibă acces la așa ceva și în spitalele de stat nu să fie nevoit să faca credite in banca pentru a îsi cumpăra sanatatea.