Vedete care au dispărut… Sau nu!

Se știe că de-a lungul timpului au exstat multe personalități modndiale a căror încetarea din viață a stat sub semnul întrebari, moartea lor fiind destul de suspectă. Se spune că o parte din aceste persoane încă mai trăiesc bine mersi în vreun colt mai retras de lume. Mai jos voi alcătui un mic top al vedetelor care official au decedat dar ar mai putea fii încă în viață.

Locul III este ocupat de Michael Jackson, cel mai mare star pop al tuturor timpurilor, este imposibil să existe cineva care să nu fii auzit de el până acum. Se presupune că el a murit din cauza doctorului său care i-a prescris anumite medicamente într-o cantitate mai mare decât ar fii avut nevoie cântărețul. Serios frate? La ce avere avea nu cred că ar fii apelat la un doctor care nu știe pe ce lume trăiește deci există mari șanse ca artistul să mai fie încă în viață iar înscenarea morții să fie doar un pretext pentru ieșirea sa din scena.

Locul II este ocupat de Paul Walker, actorul care a fost consacrat pentru rolul să din seria Fast And Furios. Se presupune că acesta a murit într-un accident de mașina în anul 2013. Există o informative care pune la îndoială tot aest eveniment, plăcuța de înmatriculare a mașinii care a fost implicate în accident nu este aceeși cu cea de pe mașina care se afla în colecția actorului.

Iar locul I îi revine lui Tupac Amaru Shakur (2pac) un rapper American care se presupune că ar fii murit într-un schimb de focuri din anul 1997. Eu personal am încercat să fac câteva săpături în legătură cu moartea lui iar presupusul certificate de deces nu corespundea deloc cu indicia corporali și înfățișarea cântărețului.